Munkatársaink

Rainer-Micsinyei László

Intézményvezető, rézfúvós-, furulyatanár

Budapesten születtem, 1959-ben. Zenei tanulmányaimat Kőbányán kezdtem, hegedülni, majd harsonázni tanultam. 1973-ban kerültem a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolába, ahol Avar Antal volt a tanárom. 1977-ban felvettek a Zeneakadémia harsona szakára, ahol 1982-ben diplomáztam. 1983-tól 2009-ig a Magyar állami Operaház zenekarában dolgoztam. Tanítottam a XVII. kerületi zeneiskolában, Óbudán az Aelia Sabina Alapfokú Művészeti Iskolában, és Pesthidegkúton a Kis Zenedében. 2010 óta a Vecsési Zeneiskolában tanítok rézfúvós hangszereket. 2012 és 2014 között a BME Műszaki Pedagógia tanszék hallgatójaként szakvizsgáztam, illetve diplomát szereztem Közoktatási-vezető szakon. Jelenleg a Vecsési Zenei AMI intézményvezetője vagyok.
2016-ban ugyancsak a BME Műszaki Pedagógia tanszék hallgatójaként Mentorpedagógus-Pedagógus szakon szakvizsgáztam.

Szélpál Krisztina
Fafúvós, oboa tanár, megbízott intézményvezető-helyettes

 

Almássy László Attila

Zongoratanár, korrepetitor

1962-ben születtem Budapesten. Magyar állampolgár vagyok. Édesapám: néhai Almásy László zongoraművész – zeneszerző, egyetemi tanár.
Édesanyám: Almásy Lászlóné, született Poór Lily nyugdíjas egészségügyi szakdolgozó.

Első zongoratanárom Gáspár Tiborné, első orgonatanáraim Kárpáti József és Baróti István voltak. A budapesti Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és Hambalkó Edit növendékeként 1980-ban Békés-Tarhoson, Magyarországon elnyertem az Országos Szakközépiskolai Zongoraverseny Nagydíját.

A budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán 1986-ban szereztem diplomát a zongoraszakon Lantos István
és Hambalkó Edit növendékeként. Orgonaművészi diplomámat ugyanitt kaptam meg 1987-ben Lehotka Gábor növendékeként. Az 1988-as Budapesti Nemzetközi Liszt Ferenc Orgonaversenyen a II. díjat nyertem el. 1990-ben az Anton Bruckner Nemzetközi Orgonaverseny (Ausztria, Linz) döntőjébe jutottam.
Orgonaművészként öt világrész harminc országában hangversenyeztem illetve szerepeltem sikerrel. Néhány város, ahol orgonáltam: Budapest, Prága, Salzburg, Frankfurt, Róma, Vatikán, Barcelona, Hága, London, Párizs, Stockholm, Koppenhága, az oroszországi Tomszk, Szingapúr, Sydney, a mexikói Guanajuato, az új-zélandi Whangarei, Auckland, Onehunga, Timaru, Wellington, Christchurch, Dunedin, Montevideo, Buenos Aires, valamint Pretoria és Port Elizabeth. A fentiekhez hasonlóan zongoraművészként hazámon kívül felléptem Ausztriában, Hollandiában és a volt Szovjetunióban is. A Magyar Korál Kvintett tagjaként orgonistaként léptem fel Szingapúrban, Finnországban, Észtországban és Spanyolországban. Felléptem olyan világhírű karmesterekkel is, mint Kobayashi Ken-Ichiro és Doráti Antal. 2007-ben Artisjus díjban részesültem. Egyházi muzsikusként jelenleg is rendszeresen tevékenykedem a budapesti Felsővizivárosi Szent Anna római katolikus templomban, valamint a Budapest-Városmajori Jézus Szíve templom Bárdos Lajos kórusának orgonistája vagyok.
A budapesti Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában, későbbi nevén a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnáziumban 1986-tól 2011-ig dolgoztam korrepetitorként, orgonás kamarazene-, illetve zongora- és orgonatanárként. 2013. őszétől Gyömrőn a Weöres Sándor Iskolában és 2020. őszétől a Vecsési Zeneiskolában zongorát tanítok.

Baranyai Anna Mária

Magánének-, szolfézstanár

Boldizsár Zsolt

Rézfúvós-, furulyatanár

1991-ben születtem Ajkán, Veszprém megyében. Zenei tanulmányaimat a devecseri Gárdonyi Gáza Általános Iskola és AMI-ban kezdtem (furulya, baritonkürt, majd harsona hangszereken), tanárom Ormándlaky Péter volt. Másfél év harsonázás után felvételt nyertem a budapesti Szent István Király Zeneművészeti Szakközépiskolába, ahol Makovecz Pál volt a tanárom. Ebben az időszakban a 2010-ben megrendezett X. Országos Harsonaversenyen 3. helyezést értem el. 2016-ban szereztem harsonatanári diplomámat a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karon Káip Róbert tanítványaként, illetve fúvóskarnagy-specializációt is végeztem. Az egyetemi évek során 2012-ben és 2013-ban 3. helyezést, míg 2015-ben 1. helyezést értem el az országos egyetemi rézfúvós versenyeken.
Jelenleg a Szent István Filharmonikusok (korábbi nevén Zuglói Filharmónia) harsonása vagyok, 2017. szeptemberétől a Vecsési Zeneiskola mélyrézfúvós tanára.

Brunner Bence

Számítógépes zene-, furulyatanár

Csongár Péter

Klarinéttanár

Falvay Cseperke

Gordonkatanár

Gincsai Beáta

Zongoratanár, korrepetítor

Nyíregyházán születtem. 6 évesen, még óvodás koromban kezdtem el zongorázni a Nyíregyházi Zeneiskolában. Tanárom Krokovay Gizella volt.A Kodály Zoltán Általános Iskolában végeztem, ahol tagja és zongorakísérője voltam a Szabó Dénes vezette világhírű Cantemus kórusnak. Ezután a nyíregyházi Művészeti Szakközépiskolába jártam szolfézs-zongora szakra. Tanárom Csoba Tünde volt. 2005-ben felvételt nyertem a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem ének-zenetanár, karvezetés szakára, ahol egy évet sikeresen elvégeztem, majd 2006-ban felvettek zongora szakra is. 2011-ben diplomáztam a Zeneakadémián Jandó Jenő és Gulyás István tanítványaként.
Számos versenyen vettem részt, legutóbb a Szegedi Nemzetközi Bartók Béla Zongoraversenyen különdíjat kaptam a Bartók és Liszt művek tolmácsolásáért. Rendszeresen koncertezem itthon és külföldön egyaránt.
2010 novemberétől a Vecsési Zeneiskola zongoratanára vagyok.

Horváth Péter

Klarinét-, szaxofon-, furulyatanár

1984-ben születtem Balassagyarmaton. Zenei tanulmányaimat a helyi Rózsavölgyi Márk Zeneiskolában kezdtem 11 éves koromban, tanáraim Lados Miklós és Szabó László voltak. 4 év zenetanulás után felvételt nyertem a budapesti Szent István Király Zeneművészeti Szakközépiskolába, ahol Devich Gábor növendéke lettem. A Millenium tiszteletére rendezett iskolai versenyen első díjat nyertem. 2001-ben 3., 2003-ban 1. díjat (továbbá 2 különdíjat) nyertem az Országos Richter János Klarinétversenyen Győrben.
2008-ban szereztem klarinétművész, – tanári diplomámat a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, Kovács Béla tanítványaként. 2000 óta a Zugló Filharmónia – Szent István Király Szimfonikus Zenekar első klarinétosa vagyok. 2009-ben, 2011-ben és 2014-ben Fischer Annie ösztöndíjban részesültem. 2008 óta a Vecsési Zeneiskola furulya-klarinét-szaxofon tanára vagyok.

Kákonyi Borbála

Hegedűtanár

Örömömre szolgál, hogy azzal foglalkozhatok, amit a legjobban szeretek: a gyerekekkel es a zenével.
A hegedű szinte észrevétlenül szegődött mellém, sok minden érdekelt, sok mindennel foglalkoztam gyerekkorom óta, de a hegedülés mellett végig kitartottam, majd hivatásomul választottam.
Diplomám megszerzése után nem sokkal Venezuelában kaptunk munkát férjemmel együtt, ahol zenekarban játszottunk, es emellett tanítottunk is. A venezuelai zeneoktatási módszerre most kezdenek felfigyelni világszerte, így hazánkban is. A titok a szemléletmódban rejlik, amit az iskolabuszokra felfestett mondat jellemez a legjobban: „Nincs kultúra zenei műveltség nélkül”.
Külföldön es itthon gyűjtött tapasztalataimat igyekszem felhasználni arra, hogy minél több gyerekben ébresszem fel a zene iránti szeretetet, megismertessem velük a hegedülés technikáját, az együtt muzsikálás örömét. Tevékenységem nyomán sok növendékem választotta a hegedülést hivatásául, vagy vált zeneszerető, koncertlátogató felnőtté. A legbüszkébb gyermekeimre vagyok, mindketten hegedűsök lettek: lányom, Baráti Zsófia zenekari es kamaraművész, fiam, Baráti Kristóf Kossuth-díjas hegedűművész.

Kapa Zsuzsanna

Zongoratanár, korrepetítor

Kárpátalján születtem, zenei tanulmányaimat a Tiszapéterfalvi Művészeti Iskola falai között kezdtem Engi Erika növendékeként. 2004-ben felvételt nyertem az Ungvári Zádor Dezső Zeneművészeti Szakközépiskola zongora szakára, ahol 2008-ban végeztem Bodnár Elvíra diákjaként. Ebben az évben felvételt nyertem a Donecki Szerhij Prokofjev Zeneművészeti Akadémia Ungvári Fiókintézetébe, ahol 2013-ban szereztem zongoratanári diplomát.
2008-2013 között a Tiszapéterfalvi és a Nagypaládi Művészeti Iskola korrepetítora és zongoratanára voltam. 2013-2014 között a Sárospataki Farkas Ferenc AMI zongoratanára és korrepetítora voltam. 2014 őszétől a Vecsési Zeneiskola zongoratanára és korrepetítora vagyok.
Célom a jövőre nézve, hogy megszerettessem növendékeimmel ezt a hangszert,és tudásom legjavát átadhassam.

Kerepesi László

Zongora-, szintetizátortanár

1967. november 17-én születtem Cegléden. 1991-ben végeztem a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Zeneiskolai Tanárképző Intézetének Debreceni tagozatán, kiváló diplomával, zongora szakon. 1991. őszétől Vecsésen tanítok zongorát. Cegléden lakom.Családi állapotom: nőtlen.
2001- től a zongoratanítás mellett bevezetésre került a szintetizátor oktatása is, legfőképp a szülők, valamint a növendékek kezdeményezésére, miután megtudták, hogy 1998-tól hivatalosan is engedélyezték a szintetizátor tanítását, és hogy jómagam is már régóta foglalkozom ezzel a hangszerrel, e hangszer adta új lehetőségekkel. Ami pedig ehhez a munkához előírt végzettséget illeti, diplomát szerezni ebből az ágazatból nem lehet. Akkreditált továbbképzés útján lehet tanúsítványhoz jutni, néhány hasznos tudnivalóval kiegészítve az eddigi, saját önerőből szerzett tapasztalatokat, elért eredményeket. Mindezek után számomra megoldottá vált a szoftveres hangszintézis, a számítógép alapú midi- szekvenceres zeneszerzés technikája és még sok egyéb minden, amit a jövő nemzedékének zenei nevelésében szeretnék hasznosítani és legfőképp érvényre juttatni az elektronikus zene műfaját a zeneiskolai tananyagon belül, mint jövőnk kortárs zenéjének egyik ágazatát.

Keresztes Sándor

Harmonikatanár

Zenei tanulmányaimat a sásdi Alapfokú Művészeti Iskolában kezdtem 7 éves koromban furulyán, majd a következő tanévtől kezdve harmonikán folytattam. Már zeneiskolás koromban számos megyei versenyen vettem részt 1,2,3. helyezéseket elérve. Rendszeres tagja voltam az Országos Harmonika Találkozónak, ahol felfigyelt rám Ernyei László és hívott a Bartók Béla Konziba, így kerültem Budapestre. 2012-ben érettségiztem.

A Zeneakadémián elvégzett hatodik évem végére harmonikaművész-mestertanári diplomát szereztem.

Dolgoztam már a Szolnoki Szigligeti színházban, Operettszínházban és a Vígszínházban egyaránt. A La Garconne nevű együttesemmel, havi rendszerességgel tartunk sanzon esteket.
2013 óta tanítok a vecsési zeneiskolában harmonikát és kamarazenét, 2019-től pedig a Szent István konzi tanári karát is erősítem.

Klézli Julianna

Szolfézstanár

1991-ben születtem Budapesten. Alapfokú zenei tanulmányaimat a Mókus utcai Andor Ilona Ének-zene Tagozatos Általános Iskolában és az Aelia Sabina Zeneiskolában végeztem. Utóbbiban nyolc évig tanultam szolfézst B tagozaton és tizenkét évig jártam zongorára. Gimnáziumi éveimet szintén zenei tagozaton folytattam a Városmajori Gimnáziumban, Már az első évben bekerültem a Gráf Zsuzsanna karnagy által vezetett világhírű Angelica Leánykarba, ahol nyolc éven keresztül énekeltem. 2009-ben felvételt nyertem az ELTE Bölcsészettudományi Karának Zenei Tanszékére, ahol 2015 februárjában diplomáztam ének-zene tanár, karvezetés és játék- és szabadidő-szervező tanár szakokon. 2015 januárjától a Vecsési Zenei AMI szolfézstanára vagyok.

Kubík Tamás

Zongoratanár

1995. 02. 17-én születtem a felvidéki Zselízen. 2010-ben felvételt nyertem a váci Pikéthy Tibor Zeneművészeti Szakközépiskola orgona szakára. 2013-ban elvégeztem a Harmath Artúr Központi Kántorképző Tanfolyamot. 2015-től a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem orgona szakos hallgatója és a budapesti Kármelhegyi Boldogasszony Templom orgonistája vagyok.
Versenyeredmények:
2010 – Nitrianská Lutna orgonaverseny – 1. díj
2015 – Szegedi Nemzetközi Orgonista Találkozó megosztott – 1. díj
2015 – Timorgelfest Nemzetközi Orgonaverseny – 1. díj,
legjobb kortárs darab előadásáért járó különdíj

Láng Zsolt

Trombita-, furulyatanár

Hangszeres tanulmányaimat a csepeli Kodály Zoltán Általános Iskola zenei tagozatán kezdtem, két évig hegedültem, majd, amint erre lehetőség adódott, a trombitát választottam. Bár a zenélést nem hagytam abba, az érettségit -1981-ben – egy normál tagozatú gimnáziumban tettem le. A katona-éveket a veszprémi katonazenekar szólamvezető trombitásaként töltöttem; az itt muzsikáló kiváló zenésztársaimtól kaptam kedvet a zenei tanulmányaim további folytatásához. A veszprémi Lovassy Sándor Zenei Szakközépiskolában Nagyiván Éva volt a trombitatanárom. A konzervatóriumi évek után egy külföldön dolgozó zenekarhoz kaptam szerződést; Franciaországban, Belgiumban, Olaszországban játszottunk – kisebb-nagyobb megszakításokkal- közel két éven át. Ezután – magántanulóként – kb. másfél évig jártam Tomsits Rudolfhoz, aki a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Jazztanszékének trombitatanára volt. Az ő javaslatára felvételiztem, és kezdtem tanulmányaimat ebben az iskolában -1993-ban-, ahol négy múlva diplomáztam.
A Vecsési Zeneiskolával 2006 óta tartok kapcsolatot: négy trombitás növendékem a Vecsési Ifjúsági Zenekar állandó tagja, illetve, 2007 óta én is részt veszek a Vecsési Zeneiskola által szervezett nyári zenetáborokban.
1997-től tanítottam Kiskunlacházán, Nagykőrösön, Budafokon, Csepelen. Jelenleg Üllőn, – 2008 szeptemberétől – Vecsésen oktatok trombitát és furulyát. Ez időtől fogva vagyok tagja a Vecsési Fúvószenekarnak; nagy öröm számomra a tapasztalt zenészekkel való közös muzsikálás.

 

Möntör Máté

Gitártanár

Mráz Fruzsina

Hegedűtanár

Rozmán Angéla

Hegedűtanár

1968. augusztus 17-én születtem Tiszaújlakon, Kárpátalján. Az Ungvári Zeneművészeti Szakiskolában szereztem brácsa- és hegedűtanári diplomát.
1987-1995 között a Tiszaújlaki Zeneiskolában dolgoztam. 1992-ben megszületett Viktória lányom.
Magyarországra való áttelepülésem után 1995-2005-ig a Záhonyi Zeneiskolában tanítottam. A 2000-es tanévben növendékem felvételt nyert a Nyíregyházi Zeneművészeti Szakközépiskolába, majd sikerrel diplomázott a Miskolci Zeneművészeti Főiskolán.
2003-ban megszülettek ikergyermekeim, Réka és Miklós. Ezután családommal Pátyra költöztem.
2005 szeptembere óta a Pesthidegkúti székhelyű Kiss Zenede AMI hegedűtanára vagyok úgy is, mint a pátyi tagozat vezetője. 2009-ben, többek között az én tanítási órám megtekintése után, tanintézményünket az illetékes bizottság kiválóra minősítette. Egyik tanítványom, miután 2010-ben családjával Budapestre költözött, Szászné Réger Judit osztályában folytatja tanulmányait. Férjem Hegyi Miklós hegedűművész. Pályám során fő tevékenységem a tanszaképítésre irányult, melyet mindig sikerrel oldottam meg. Tanításom az orosz iskola és a magyar hangszeres oktatás hagyományainak ötvözésén alapszik. Komoly hangsúlyt fektetek a gyermekek kamarazenei oktatására. Így iskolámban én hoztam létre a Tücsök Zenekart, amellyel rendszeresen szerepelünk intézményünk rendezvényein illetve különböző budapesti és pátyi fesztiválokon.

Szabó Imre

Trombitatanár, az Ifjúsági fúvószenekar karmestere

1965. január 3-án Karcagon születtem. Az Általános Iskola elvégzését követően A Magyar Néphadsereg Zenész Tiszthelyettes-képző Szakközépiskolában tanultam 5 évet. Tanulmányai sikeres befejeztével a Magyar Honvédség Központi Zenekarába kerültem, mint Szólamvezető Zenész. Ebben a beosztásban dolgoztam 1984-től egészen 2005-ig. 2005-től a a zenekar Zenekarvezetői beosztását láttam el 2012-ig.
Azóta Kinevezésre kerültem, mint Karmester- helyettes, őrnagyi rendfokozattal, jelenleg is ebben a beosztásban dolgozom. Időközben 1990-től ’94-ig Miskolcon a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Trombitatanári Szakára jártam (osztatlan képzés). Diplomámat 1994-ben szereztem Kitüntetéses Oklevéllel. Később 2000-től 2004-ig további tanulmányokat folytattam szintén Miskolcon a Miskolci Egyetem Zeneművészeti Karának Fúvószenekari-karmester Szakán. Diplomát 2004-ben Kitüntetéses Oklevéllel kaptam kézhez. 2012 től 2014-ig a Debreceni Egyetem Fúvószenekari- karnagy ( osztott képzés) Master Szakát végeztem el sikeresen. 1988 és 1993 között tanítottam Vecsésen , mint Trombitatanár az akkor még Monorhoz tartozó kihelyezett tagozaton. 1996 és 2000 között A Magyar Honvédség Zenész Tiszthelyettesképző Szakközépiskolájában oktattam Trombita Főtárgyat. 1995 és 2001 között Óbudán a Prím Alapítványi Zeneiskolában dolgoztam másodállásban, mint Trombitatanár. Jelenleg az azóta már önállóvá vált Vecsési Zeneiskolában vagyok óraadó Tanár. Az Ifjúsági Fúvószenekar munkáját irányítom 2011 óta.

Szendőfi Anikó

Szolfézstanár

Alapfokú tanulmányaimat a kisvárdai Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskolában, illetve a Weiner Leó Zeneiskolában végeztem, zongora főtárgyasként. 1983-87-ig a miskolci Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola zeneelmélet-szolfézs szakán tanultam, itt szereztem érettségi bizonyítványomat. 1987-ben felvételt nyertem a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Miskolci Tagozatára, ahol zeneiskolai zeneelmélet- és szolfézstanári oklevelet kaptam.
1990 és 1992 között a hőgyészi Hunyadi János Általános Iskola és Zeneiskola szolfézs-, illetve zongoratanáraként dolgoztam. 1992 szeptemberétől tanítok Vecsésen. 1995-ben igazgatóhelyettesi kinevezést kaptam.
1997-től 1999-ig posztgraduális képzésen vettem részt a Budapesti Műszaki Egyetem Gazdaság és Társadalomtudományi Karának Műszaki Pedagógiai Tanszékén, ahol közoktatási vezetői diplomát szereztem.
1998 és 2003 között a Vecsési Zeneiskola igazgatói posztját töltöttem be. Nem kívántam újra pályázni, így 2003-tól 2008-ig teljes állású szolfézs-, illetve zongoratanárként tevékenykedtem Vecsésen. 2008 szeptemberétől ismét igazgatóhelyettesi megbízást kaptam, de 2016 nyarától nem vállalom tovább ezt a fajta tevékenységet. Teljes mértékben a gyerekekkel szeretnék foglalkozni, ezért 2016 szeptemberétől szolfézstanárként dolgozom tovább.
Kiemelkedően fontosnak tartom munkám során az értékes zene megszerettetését a fiatalokkal, ezért az elmélet- és dalanyag megtanításán felül igyekszem időt szakítani zenehallgatásra is a szolfézs órákon.

Takács Péter

Klarinét-, furulyatanár

1976-ban születtem Budapesten. Zenei tanulmányaimat 9 éves koromban kezdtem el, a XV. kerületi Zeneiskolában, majd a IX. kerületi Ádám Jenő Zeneiskolában folytattam. Tanáraim Bakos Ferenc, Ladányi Péter, Humberto Castro Villaroel és Szentmáry Kálmán voltak.

1990-ben felvétel nyertem a Budapesti Weiner Leó Zeneművészeti Szakközépiskolába. Tanáraim Kuszing János, Magyar Dénes, Götz Nándor és Szabó Bálint voltak.

1998-ban szereztem meg klarinéttanári- és kamaraművészi diplomámat a Budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Tanárképző Intézetében. Tanárom Miháltz Gábor volt.

Friss diplomásként – a tanítás és a sorkatonaság katonazenész szolgálatai mellett – 1999-ben az országból másodmagammal kijutottam Belgiumba, az Oostende városában rendezett Nemzetközi Klarinétversenyre, ahol csodálatos élményekkel gazdagodtam, beleértve a klarinétos szakmát, kamarazenélést és a hívatást illetően.

2003-2008-ig a Budapesti Magyar Honvédség Központi Zenekarában klarinétoztam.

2009 óta az Üllői Harmónia Zeneiskola és 2019 óta a Vecsési Zenei Alapfokú Művészeti Iskola klarinét-furulya tanára vagyok.

A tanári hívatásomban fontosnak tartom megemlíteni, hogy a tanórák mellet növendékeimmel együtt kamarazene is működik, aminek kulcsszerepe van a gyermek személyes fejlődésében, aktivitásában.

2013-ban házasságot kötöttem. Feleségem Takácsné Deli Sarolta iparművész. A jó Isten két szép gyermekkel áldott meg bennünket, Áronnal (2014-ben) és Illéssel (2016-ban).

2020 szeptembere óta elkezdtem komolyabban foglalkozni az alt szaxofon tanulásával, a Csepeli Egressy Béni Művészeti Szakgimnáziumban. Tanárom, Dr. Puskás Levente.

Tóth Kamilla

Zongora, korrepetítor

Tuboly Roland

Ütőtanár

Vígh Krisztina

Fuvola-, furulyatanár

Baukó-Makádi Szilvia

Iskolai asszisztens

Budapesten születtem 1976-ban. A vecsési Andrássy Gyula Általános iskolába, majd a Petőfi Sándor Általános iskola és Gimnáziumába jártam. 1999-ben a Semmelweis Bölcsődében kezdtem dolgozni, ez után a Vecsési Egészségügyi Szolgálatnál dolgoztam rendszergazdaként. 2008 júliusától a Vecsési Zeneiskola alkalmazásában állok.