TÉRÍTÉSI DÍJ FIZETÉSÉNEK VÁLTOZÁSAI

Tisztelt Szülők!

A Vecsési Zenei AMI-ban 2020/21 tanév II. félévétől megszűnik a készpénzes térítési díj fizetés.

Helyette a ZENEISKOLAI KRÉTA rendszer e-ÜGYINTÉZÉS menüpontban található BEFIZETENDŐK-re kattintva érik el az adatokat, amellyel saját net-bankon keresztül tudják utalni a térítési díjat.

Fontos, hogy zeneiskolai KRÉTÁ-ba szülői felhasználói névvel (pl.:70123456789G01) és jelszóval lépjen be, a pénzügyi funkciók csak szülők számára érhetők el! Ezt úgy tudja a legkönnyebben ellenőrizni, hogy a KRÉTA rendszerbe belépés után a jobb felső sarokban megnézi, hogy a megjelenő névnél a tanuló neve mellett zárójelben a szülő neve is szerepel-e vagy sem.

A https://klik040033002.e-kreta.hu/ linken belépve, az e-Ügyintézés menüpontot választva, majd a bal oldali menüsáv Befizetendők menüpontjára kattintva tudja megtekinteni, hogy gyermekének tanulmányai kapcsán vannak-e fizetendő tételek. Amennyiben befizetési kötelezettsége keletkezett, a gyermek neve mellett lévő kockát be kell pipálni, majd a kiválasztott tételek befizetése, utána a banki utalásra kattintva, megjelennek a szükséges adatok, amelyeket a saját NET-BANKOS utalásban fel kell tüntetni, különös tekintettel a „megjegyzés/közlemény” rovatba beírandó KRTE azonosító számra.

A zeneiskolai KRÉTA e-napló belépéshez rendszerünk a NO-REPLY–től küldött üzenetet, belépési linkkel. Ha ez elkerülte a figyelmüket kérjük jelezzék a főtárgy tanároknál, vagy az adminisztrátoroknál. A regisztrációt néhány napon belül szükséges elintézni, mert a link maximum egy hétig érvényes.

Korlátozott számban lehetőség van csekkbefizetésre is, amelyet a zeneiskola irodájában lehet kérni hétfőnként (8-16 óráig).

Kérdés esetén az alábbi telefonszámokon, e-mail címeken érdeklődhetnek.

– Keő Barbara info@vecsesi-zeneiskola.hu +36307937214

– Szélpál Krisztina szelpalkriszti75.2@gmail.com +36308153699

– Rainer-Micsinyei László micsiek@gmail.com +36307585690